Resultaten voor overgewicht

Overgewicht CM.
Vaak wordt overgewicht gelijkgesteld aan obesitas. Dat is onterecht, want in tegenstelling tot overgewicht is er zeker bij obesitas een verhoogde kans op hart en vaatziekten, verhoogde bloeddruk, suikerziekte en afwijkingen aan de gewrichten en wordt een behandeling echt aangeraden.
Centrum overgewicht.
Het COG Malle wil een oplossing bieden voor mensen die kampen met overgewicht en de hiermee samenhangende gezondheidsproblemen. Een behandelingsplan wordt op maat van de patient gemaakt, liefst zo weinig invasief mogelijk, maar vooral met een blijvend resultaat als einddoel.
overgewicht Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: overgewicht DE overgewicht EN overgewicht ES. Definities op Encyclo.nl: Overgewicht 9x. Vertalingen overgewicht NLFR. o v r x w x t.
Helft Belgen kampt met overgewicht: We leven in een dikmakende omgeving De Morgen. Deel dit artikel.
Wat nog belangrijker is, is dat overgewicht ernstige gevolgen voor de gezondheid kan hebben, zegt Drieskens. Zo zijn overgewicht en obesitas gelinkt aan een verhoogd risico op diabetes type 2, hart en vaatziektes of bepaalde kankers. Dat zou ons moeten motiveren om gezonder te leven.
Aanpak van overgewicht GGD Amsterdam.
Aanpak van overgewicht. Preventie van overgewicht richt zich op het voorkomen van overgewicht, het bevorderen van een normaal gewicht bij mensen die te zwaar zijn afvallen en gewichtsbehoud voor mensen die zijn afgevallen. Speciaal voor Amsterdamse kinderen is het programma Amsterdamse Aanpak Gezond Gewicht.
Meer Belgen met overgewicht dan met gezond gewicht: met deze. De Standaard.
Meer voor abonnees. Te dik is het nieuwe normaal. De obesitasepidemie heeft een kantelpunt bereikt: er zijn meer Belgen mét overgewicht dan zonder. Je kunt niet volhouden dat de helft van de mensen overgewicht heeft door een gebrek aan wilskracht.
Overgewicht is vooral een armoedeprobleem BRUZZ.
Wereldwijd is het aantal kinderen met overgewicht of obesitas de afgelopen veertig jaar vertienvoudigd, zo waarschuwde de Wereldgezondheidsorganisatie eind vorig jaar. Ook in ons land zijn de cijfers alarmerend. In de Vlaamse centrumsteden kampt een kleine twintig procent van de kinderen met overgewicht.
Helft van alle Belgen kampt met overgewicht: Zorgwekkende cijfers Fit Gezond Nina HLN.
Overgewicht en obesitas bij volwassenen is de afgelopen 20 jaar alleen maar toegenomen. Maar liefst 493, procent van de Belgen heeft overgewicht BMI hoger dan 25 en 159, procent is obees BMI hoger dan 30. Dat" zijn zorgwekkende cijfers, stelt Drieskens.
Lees alles over overgewicht Hartstichting. trash. arrow-down-light. menu. paper. stack. arrow-left. mail-bordered. instagram. linkedin. youtube. minus. arrow-right. arrow-right-la. heart-border. share
Overgewicht ontstaat als iemand meer calorieën binnenkrijgt dan hij verbruikt. Er bestaat erfelijke aanleg voor overgewicht. Maar ook dan komt overgewicht pas tot uiting bij de combinatie van te veel eten en te weinig bewegen. BMI staat voor Body Mass Index.
Overgewicht Cijfers Context Huidige situatie Volksgezondheidenzorg.info.
Overgewicht: BMI 25; matig overgewicht: BMI 25-30; ernstig overgewicht: BMI 30. Meer overgewicht bij het ouder worden. Overgewicht komt bij volwassen mannen en vrouwen steeds vaker voor naarmate zij ouder worden. Dit geldt zowel voor matig als voor ernstig overgewicht obesitas.
Te dik is het nieuwe normaal: voor het eerst meer Belgen met. Het Nieuwsblad.
Voor het eerst kampen meer Belgen met overgewicht dan dat er landgenoten zijn met een gezond gewicht. Die extra kilos betalen we cash: wie te dik is, leeft minder lang en heeft een pak meer kans op ziekten zoals diabetes, hartproblemen en kanker.

Contacteer ons