Meer resultaten voor dietiste

Diëtiste-vacatures februari 2019 Indeed.com.
Tender diëtist e. De belangrijkste missie van de Tender diëtiste is het segment Ouderenzorg, Scholen en Universiteiten te helpen bij het bereiken van hun objectief in groei. Gesponsord door StepStone AT 3 uur geleden vacature opslaan. We hadden graag vervolledigd met een diëtiste die de nieuwe inzichten omtrent voeding hanteert.
Diëtiste Lokeren Diëtiste Stefanie Bollaert: dieetadvies, voedingsdeskundige, diabetes.
maak een afspraak. diëtiste Stefanie Bollaert in Lokeren. Wilt u graag uw eetstijl en gewoontes aanpakken maar weet u niet hoe? Laat u dan begeleiden door diëtiste uit Lokeren en voedingsdeskundige Stefanie Bollaert. Stefanie geeft professioneel voedingsadvies aan volwassen, kinderen en jongeren.
Gezonde voeding? Diëtiste geeft je advies voor een gezonder leven.
Verder geef ik ook voordrachten aan scholen en verenigingen en volg ik permanent bijscholing om up-to-date te blijven. Bovendien werk ik als freelance diëtiste voor voedingsbedrijven en begeleid ik studentes bij hun stage en eindwerk. Ik ben lid van de Vlaamse Beroepsvereniging van voedingsdeskundigen en diëtisten en ben door het RIZIV erkend als diëtiste.
Diëtiste Medigroep.
Zelfstandig Diëtiste sinds 2004. 11 jaar ziekenhuisdiëtiste te AZ Sint Jan Brugge. Sinds 2016 werkzaam in de multidisciplinaire groepspraktijk MEDIGROEP te Maldegem. 18/11/2020 om 19 uur: Workshop EHBO bij baby en kind. Locatie: Lokaal dienstencentrum Oud Sint-Jozef, Mevrouw Courtmanslaan 92, Maldegem.
Diëtiste Joke Ramakers Professioneel en persoonlijk voedingsadvies.
Ik ben erkend diëtiste bij RIZIV en daarbovenop ben ik ook lid van de Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten. Ik ben een zeer gemotiveerde diëtiste en diabeteseducator die u graag wilt bijstaan op de weg naar een betere gezondheid, enkele kilos minder, een hoger energiepeil, etc.
Lore Ceulemans Diëtiste.
Lore studeerde in 2011 af met grote onderscheiding als Bachelor in de voedings en dieetkunde aan de Thomas More Hogeschool in Geel. Nadien volgde zij nog een opleiding tot sportdiëtiste aan de Vrije Universiteit Brussel. Meteen nadat Lore afgestuurd was, is ze beginnen werken als klinisch diëtiste in een ziekenhuis.
Diëtist FOD Volksgezondheid.
Welke opleiding moet u volgen om het beroep te mogen uitoefenen? De diëtist moet beschikken over een diploma van een opleiding van minstens drie jaar in het voltijds hoger onderwijs, waarvan het opleidingsprogramma voldoet aan de vereisten die opgesomd worden in artikel 3 van het koninklijk besluit van 19 februari 1997.
Diëtiste.
Ik studeerde in juni 2014 af aan de Katholieke Hogeschool Leuven als bachelor in de Voeding en dieetkunde. Ik volgde hierna ook een specialisatie opleiding voor maag en darmklachten te behandelen en een intensieve opleiding tot sportdiëtist aan Plantijn Hogeschool Antwerpen.
Op zoek naar een persoonlijk dieet? Dietiste Lotte De Clercq te Kortrijk.
Hoe kunnen we je helpen? Een diëtiste kan je helpen bij het ontwikkelen van een gezonde levensstijl en een voeding die daarbij past. Niet enkel voor een vermageringsdieet kan je naar een diëtiste gaan, maar ook voor vele andere soorten diëten.
Een diëtist is veel meer dan iemand die je helpt om te vermageren Wetenschap Knack.
In dit kader is het gebrek aan een algemene terugbetaling van een consult bij een erkend diëtist een groot gemis. Op die manier zouden mensen vlugger de weg vinden naar de diëtist en zouden we pseudovoedingsdeskundigen misschien een halt kunnen toeroepen.
Ann Parmentier Diëtiste Voedings en leefstijladvies.
Ik wil advies op maat geven en motiveren zodat je met een voeding die bij je past en een gezonde leefstijl je opnieuw energiek en fit voelt! Daarnaast wil ik je door middel van o.a. workshops ook de nodige vaardigheden en kennis concreet aanleren om dit te realiseren. Diëtiste Ann Parmentier.

Contacteer ons