Meer resultaten voor dietiste

Diëtiste-vacatures februari 2019 Indeed.com.
Tender diëtist e. De belangrijkste missie van de Tender diëtiste is het segment Ouderenzorg, Scholen en Universiteiten te helpen bij het bereiken van hun objectief in groei. Gesponsord door StepStone AT 3 uur geleden vacature opslaan. We hadden graag vervolledigd met een diëtiste die de nieuwe inzichten omtrent voeding hanteert.
Diëtiste Lokeren Diëtiste Stefanie Bollaert: dieetadvies, voedingsdeskundige, diabetes.
Laat je dan begeleiden door diëtiste uit Lokeren en voedingsdeskundige Stefanie Bollaert. Stefanie geeft professioneel voedingsadvies aan volwassen, kinderen en jongeren. Op basis van verschillende consultaties gaan wij samen op zoek naar voor jou haalbare doelstellingen en passen zo stap voor stap uw eet en levensstijl aan.
Katja Eykerman Averbode Diëtiste: vermageren, cholesterol, diabetes.
Ga niet zorgeloos om met uw voeding, laat deze diëtiste u op weg helpen. Een gezonde, evenwichtige voeding zorgt ervoor dat u zich zowel mentaal als fysiek er weer helemaal bovenop voelt. Maar hoe begint u hier nu precies aan? Katja Eykerman uit Averbode is de diëtiste die een antwoord biedt.
Diëtiste Medigroep.
Zelfstandig Diëtiste sinds 2004. 11 jaar ziekenhuisdiëtiste te AZ Sint Jan Brugge. Sinds 2016 werkzaam in de multidisciplinaire groepspraktijk MEDIGROEP te Maldegem. 18/11/2020 om 19 uur: Workshop EHBO bij baby en kind. Locatie: Lokaal dienstencentrum Oud Sint-Jozef, Mevrouw Courtmanslaan 92, Maldegem.
Inne Verbist Diëtiste voedingseducator.
Een algemeen dieet dat voor iedereen kan gebruikt worden bestaat niet. Ik ben als diëtiste diabeteseducator opgeleid om te zorgen voor een aangepast advies op maat. Je kan voor een individuele begeleiding gaan. Of voor een van de multidisciplinaire trajecten bij groepspraktijk Kers en Pit.
Diëtiste Lien Mourisse Welkom op mijn website.
diëtiste diabeteseducator Lien Mourisse.; VOEDINGSADVIES OP MAAT DIABETESEDUCATIE. Welkom op de website van voedingsdeskundige, diëtiste en diabeteseducator Lien Mourisse. Ik ben werkzaam als erkende diëtiste en ik streef er naar om samen met u een persoonlijk voedingsadvies op maat uit te werken.
Diëtisten RIZIV.
De verplichte ziekteverzekering komt tegemoet in de prijs van bepaalde verstrekkingen die u mag verlenen. Deze pagina bundelt de informatie die u nodig hebt om de reglementering correct te kunnen toepassen. U vindt hier bovendien de documenten en webtoepassingen die u nodig hebt voor de uitoefening van uw beroep en/of om met ons te communiceren.
Diëtiste.
Ik studeerde in juni 2014 af aan de Katholieke Hogeschool Leuven als bachelor in de Voeding en dieetkunde. Ik volgde hierna ook een specialisatie opleiding voor maag en darmklachten te behandelen en een intensieve opleiding tot sportdiëtist aan Plantijn Hogeschool Antwerpen.
Op zoek naar een persoonlijk dieet? Dietiste Lotte De Clercq te Kortrijk.
Hoe kunnen we je helpen? Een diëtiste kan je helpen bij het ontwikkelen van een gezonde levensstijl en een voeding die daarbij past. Niet enkel voor een vermageringsdieet kan je naar een diëtiste gaan, maar ook voor vele andere soorten diëten.
Een diëtist is veel meer dan iemand die je helpt om te vermageren Wetenschap Knack.
In dit kader is het gebrek aan een algemene terugbetaling van een consult bij een erkend diëtist een groot gemis. Op die manier zouden mensen vlugger de weg vinden naar de diëtist en zouden we pseudovoedingsdeskundigen misschien een halt kunnen toeroepen.
Ann Parmentier Diëtiste Voedings en leefstijladvies.
Ik wil advies op maat geven en motiveren zodat je met een voeding die bij je past en een gezonde leefstijl je opnieuw energiek en fit voelt! Daarnaast wil ik je door middel van o.a. workshops ook de nodige vaardigheden en kennis concreet aanleren om dit te realiseren. Diëtiste Ann Parmentier.

Contacteer ons