Resultaten voor dietiste

Diëtiste Kirsten Cardone uit Genk.
Deze website zal u een beeld geven van wat de praktijk van diëtiste Kirsten Cardone inhoudt: positieve voedingsbegeleiding bij een vooropgestelde hulpvraag door de zorgvrager of zijn/haar arts. Als erkende diëtiste behandelt ze patiënten van alle leeftijden, gaande van pasgeborenen tot de geriatrische patiënt.
Alessia Couvreur Diëtiste Wilrijk Antwerpen.
Een diëtiste is nooit uitgestudeerd, regelmatig woon ik bijscholingen bij. Meer over mijn visie lees je hier. NIEUW: Back To Basics traject. Een online 1 op 1 traject om je stap per stap te begeleiden naar een gezonde relatie met voeding, je lichaam en geest.
Diëtiste Medigroep.
Zelfstandig Diëtiste sinds 2004. 11 jaar ziekenhuisdiëtiste te AZ Sint Jan Brugge. Sinds 2016 werkzaam in de multidisciplinaire groepspraktijk MEDIGROEP te Maldegem. 18/11/2020 om 19 uur: Workshop EHBO bij baby en kind. Locatie: Lokaal dienstencentrum Oud Sint-Jozef, Mevrouw Courtmanslaan 92, Maldegem.
Dietiste Ellen Nuyens Merksplas Turnhout.
Ellen Nuyens, erkend diëtiste voor al je voedingsadvies. Evenwichtige voeding is cruciaal voor een goede gezondheid. Een gezond en gevarieerd eetpatroon geeft je kracht, levenslust en vitaliteit.Toch lijkt dit niet altijd even gemakkelijk toe te passen in ons dagelijkse, vaak hectische leven.
Diëtist Tom Vandenbussche Advies bij gezonde voeding, vermagering, maag en darmproblemen, eetstoornissen, Specialisatie: sport en wielrennen.
Versterking in de praktijk met Annelies. Vanaf augustus 2020 komt Annelies Anseeuw de praktijk Dietist Tom Vandenbussche versterken. Annelies en ik hebben dezelfde visie over gezonde voeding en levensstijl. We zitten bijgevolg op dezelfde golflengte waarbij we als team elkaar goed kunnen aanvullen.
Dietiste.
Een diëtiste is een specialist op het gebied van voeding en gezondheid. Zij kan door het adviseren van een bepaald eetpatroon dieet de lichamelijke gezondheid bevorderen. Een diëtiste is tevens gespecialiseerd om een cliënt/patiënt te begeleiden en te motiveren bij het opvolgen van een dieet.
Diëtiste.
Ik studeerde in juni 2014 af aan de Katholieke Hogeschool Leuven als bachelor in de Voeding en dieetkunde. Ik volgde hierna ook een specialisatie opleiding voor maag en darmklachten te behandelen en een intensieve opleiding tot sportdiëtist aan Plantijn Hogeschool Antwerpen.
diëtiste bjork Groepspraktijk T Huys.
Als innoverende diëtiste vind ik het belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwe, wetenschappelijk onderbouwde bevindingen op vlak van voeding. Daarom volg ik regelmatig opleidingen om mijn kennis bij te schaven. Björk werkt als diëtiste in de groepspraktijk T Huys in Waregem.
Een diëtist is veel meer dan iemand die je helpt om te vermageren Wetenschap Knack.
In dit kader is het gebrek aan een algemene terugbetaling van een consult bij een erkend diëtist een groot gemis. Op die manier zouden mensen vlugger de weg vinden naar de diëtist en zouden we pseudovoedingsdeskundigen misschien een halt kunnen toeroepen.
Ann Parmentier Diëtiste Voedings en leefstijladvies.
Ik wil advies op maat geven en motiveren zodat je met een voeding die bij je past en een gezonde leefstijl je opnieuw energiek en fit voelt! Daarnaast wil ik je door middel van o.a. workshops ook de nodige vaardigheden en kennis concreet aanleren om dit te realiseren. Diëtiste Ann Parmentier.
Diëtiste Krista Vanderstappen.
Krista Vanderstappen Diëtiste. Kinderen vragen een totaal andere aanpak dan volwassenen. Hiervoor volgde ik een opleiding kindvriendelijke" consultaties. eet gezond, leef gezond. Met een bredere kijk en aandacht voor alle facetten worden gepaste tips gegeven. Het totale plaatje moeten voor ieder persoonlijk kloppen!

Contacteer ons