Resultaten voor Dietiste

Diëtiste Vitalim.
De diëtiste helpt om een gezond lichaamsgewicht te bekomen en te behouden. Alle dieet en voedingsadviezen worden persoonlijk opgesteld, met bijzondere aandacht voor de eet en leefgewoonten van de patiënt. De diëtiste coacht de patiënt om het dieet of voedingsplan goed uit te voeren en de gestelde doelen te bereiken.
Diëtiste Medigroep.
Opvolgconsultaties: 20 min. Het ziekenfonds komt gedeeltelijk tussen voor dieetconsultaties, de diëtiste vult de door de patiënt aan het ziekenfonds aangevraagde documenten in. Op doorverwijzing van huisarts of behandelend arts-specialist wordt een verslag opgestuurd betreffende de evolutie van de patiënt.
Dietiste Ellen Nuyens uit Merksplas.
Als erkend diëtiste help ik u graag als u problemen ondervindt op het gebied van voeding en gezondheid. Hierbij streef ik naar een persoonlijk voedings of dieetadvies dat past in uw dagelijks leven en u bovenal laat genieten van een lekker en gezond leven.
Professionele begeleiding diëtiste Tine Praet Diëtiste Sint-Truiden.
WELKOM BIJ DIËTISTE TINE PRAET, UW DIËTISTE TE SINT-TRUIDEN. Gezond leven, gezond eten. Heb je al talloze pogingen ondernomen om je levensstijl en eetpatroon aan te pakken of weet je niet hoe je hieraan moet beginnen? Diëtiste Tine Praet helpt jou door middel van professioneel dieetadvies en persoonlijke begeleiding verder naar een betere en gezondere levensstijl.
Diëtiste Isid Beyls Voor een persoonlijk en deskundig voedingsadvies Voedings en dieetadvies.
Uw arts heeft een specifiek dieet voorgeschreven dan is een verwijsbrief van huisarts of specialist nodig. Als diëtiste vervul ik een taak als vertrouwenspersoon en ben ik gebonden aan het beroepsgeheim. Ik ben erkend door het RIZIV, lid van de Vlaamse Beroepsvereniging van Voedingsdeskundigen en Diëtisten en van de Diabetesliga.
Katrien Wellens Diëtistenpraktijk Wilrijk.
Bovendien, als u één of andere vraag zou hebben, contacteer ons dan gerust! De diëtistenpraktijk in Wilrijk wordt bemand door Katrien, Bente en Marisa, drie ervaren en erkende diëtisten, elk met eigen specialisaties. Artsen vinden op onze website een duidelijke verwijsbrief.
Lore Ceulemans Diëtiste.
Ik ben erkend bij het RIZIV en ook lid van de Vlaamse Beroepsvereniging van Voedingsdeskundigen en diëtisten. Benieuwd waarom ik diëtiste werd? Tijdens een opendeurdag van mijn toekomstige hogeschool kwam ik in aanmerking met de leslokalen en leerkrachten van de opleiding voedings-en dieetleer.
Zoek een diëtist VBVD.
Praktijkhuis Sen dietiste Nikki Meeusen. Els De Wever. De Haes Katleen. Huisartsenpraktijk Leemstraat De Haes Katleen. Katia Van der Auwera Natuurdiëtiste. Medisch Centrum Noord dietiste Ingrid. NUTRiPRAKTIJK Hoogstraten e.o. Van der Meersch Chantal. Van Houtven Greet, Lier. Huisartsenpraktijk De Merode.
Dietiste van Nunen diëten en vermageren op een gezonde manier.
Als diëtiste en diabeteseducator staat de gezondheid van de patiënt voor mij centraal. Je goed in je lichaam voelen op een gezonde en verantwoorde manier, en niet voor een korte periode maar voor de rest van je leven. Diëtiste Eef van Nunen.
Diëtiste Lien Mourisse Welkom op mijn website.
diëtiste diabeteseducator Lien Mourisse.; VOEDINGSADVIES OP MAAT DIABETESEDUCATIE. Welkom op de website van voedingsdeskundige, diëtiste en diabeteseducator Lien Mourisse. Ik ben werkzaam als erkende diëtiste en ik streef er naar om samen met u een persoonlijk voedingsadvies op maat uit te werken.
Mijn diëtiste Ann Van Hoye Bedrijven.
Ann Van Hoye. Welkom op de website van diëtiste Ann Van Hoye. Ann Van Hoye studeerde af in 2010 als bachelor in de voedings en dieetkunde aan de Hogeschool KaHo Sint-Lieven te Gent. Ze is gepassioneerd door voeding en volgt voortdurend bijscholingen.

Contacteer ons