Resultaten voor Dietiste

Mijn diëtiste Ann Van Hoye Bedrijven.
Ann Van Hoye. Welkom op de website van diëtiste Ann Van Hoye. Ann Van Hoye studeerde af in 2010 als bachelor in de voedings en dieetkunde aan de Hogeschool KaHo Sint-Lieven te Gent. Ze is gepassioneerd door voeding en volgt voortdurend bijscholingen.
Diëtiste Lien Mourisse Welkom op mijn website.
diëtiste diabeteseducator Lien Mourisse.; VOEDINGSADVIES OP MAAT DIABETESEDUCATIE. Welkom op de website van voedingsdeskundige, diëtiste en diabeteseducator Lien Mourisse. Ik ben werkzaam als erkende diëtiste en ik streef er naar om samen met u een persoonlijk voedingsadvies op maat uit te werken.
DIETISTE Huisartsen Remedici.
Tijdens de daaropvolgende contacten begeleidt de diëtiste u verder bij het opvolgen van uw gewicht, voeding en leefgewoonten. Hierbij worden praktische tips en adviezen geven, zoals recepten, tips bij restaurantbezoek en gelegenheden, vakanties en feestdagen U bent zeker van een allesomvattende aanpak. Het beroep van diëtist is sinds 1997 wettelijk erkend.
Diëtiste De Gelas: biedt voedings en dieetadvies op maat.
Zalig de massages die je krijgt als beloning voor gedane inspanningen! Dat maakte dat ik de opvolgconsultaties altijd als iets aangenaams beleefde. Geen schrik meer om gewogen te worden.: Leeuwstraat 80 9000 Gent. 0494/72 31 54. Copyright @ Dietiste Stefanie De Gelas, 2014.
Diëtiste Lies Vandersyppe Jabbeke.
Wat hoort thuis in een gezond voedingspatroon? Diëtiste Lisa Volkaert.
Welkom op mijn website, ik ben Lisa Volkaert, afgestudeerd als diëtiste aan de Odisee Hogeschool te Gent in februari 2016. Ik heb mijn praktijk als diëtiste opgestart in maart 2016. In mei 2017 behaalde ik het diploma sportdiëtiste aan de AP hogeschool in Antwerpen.
Diëtiste Shana Home.
Ze is wettelijk erkend door het RIZIV, lid van de VBVD Vlaamse Beroepsvereniging van Voedingsdeskundigen en Diëtisten en Diabetes Liga. Sinds juni 2014 is ze eveneens erkende diabeteseducator, hierbij zal ze u op een deskundige manier begeleiden en advies geven bij diabetes.
Eline Huybrechts De website van eh-dietiste!
Voor al deze zaken en nog veel meer kan je bij mij terecht! De diëtiste is de aangewezen persoon om je bij te staan bij het veranderen van je voedings en leefpatroon, zodat je toch kan blijven genieten! NEEM CONTACT OP.
Dietiste van Nunen diëten en vermageren op een gezonde manier.
Als diëtiste en diabeteseducator staat de gezondheid van de patiënt voor mij centraal. Je goed in je lichaam voelen op een gezonde en verantwoorde manier, en niet voor een korte periode maar voor de rest van je leven. Diëtiste Eef van Nunen.
Home: Ellen Smolders consulterende diëtiste.
Wat kan een diëtiste voor mij doen? Een diëtiste is de deskundige bij uitstek op het gebied van voeding en dieet. Zij adviseert u omtrent uw voeding en begeleidt en ondersteunt u bij het opvolgen van uw dieet of het aanpassen van uw eetgewoontes.
dietiste yvette.
Afvallen op een gezonde manier met de gewone voeding, geen speciale drankjes of producten, maar gewoon op je voeding letten. Het kan zeker nog nooit bestonden zoals hulpmiddelen om af te vallen als nu maar, nog nooit waren er zoveel mensen met overgewicht.

Contacteer ons