Op zoek naar Dietiste?

Dietiste Lien Parthoens.
Dit doe ik door gericht vragen te stellen. Ik ben Lien Parthoens, een erkende diëtiste bij het RIZIV en lid van de Vlaamse Beroepsvereniging van Voedingsdeskundigen en Diëtisten VBVD. Ik heb mijn diploma voedings-en dieetkunde behaald aan de Thomas More hogeschool te Geel in 2013.
Zoek een diëtist VBVD.
Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten. Skip to content. Zoek een diëtist. Wat doet een diëtist. Zoek een diëtist. Zoek een diëtist. Op zoek naar een diëtistenpraktijk in de buurt? Hier vindt u een overzicht van praktijken die aangesloten zijn bij de VBVD.
Dietiste van Nunen diëten en vermageren op een gezonde manierDietiste van Nunen.
Als diëtiste en diabeteseducator staat de gezondheid van de patiënt voor mij centraal. Je goed in je lichaam voelen op een gezonde en verantwoorde manier, en niet voor een korte periode maar voor de rest van je leven. Diëtiste Eef van Nunen.
Susanne Meyer, zelfstandige diëtiste in Leuven.
Diëtiste De Gelas: biedt voedings en dieetadvies op maat.
Zalig de massages die je krijgt als beloning voor gedane inspanningen! Dat maakte dat ik de opvolgconsultaties altijd als iets aangenaams beleefde. Geen schrik meer om gewogen te worden.: Leeuwstraat 80 9000 Gent. 0494/72 31 54. Copyright @ Dietiste Stefanie De Gelas, 2014.
Wat kan de diëtist doen? Diabetes Liga.
Daarnaast kan de diëtist antwoorden op allerhande vragen rond product en etiketinformatie, het uitwerken van recepten. Zie de diëtist niet als de boeman die je een streng beperkt voedingspatroon oplegt, wel als een specialist die je op een aangename manier gezonde voedings en leefgewoonten aanleert.
Joyce Vincent Diëtiste Medisch Centrum VBVD.
Heeft u een vraag of opmerking, of kan u een bepaalde praktijk niet vinden? Aarzel niet om ons te contacteren. Praktijken in de buurt. Feet Balance VOF Diëtiste Silke Noël. Zoek een diëtist. Wat doet een diëtist. Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten.
Charlotte Aarts Diëtiste en Diabeteseducator hier vind je alle info en advies over gezond eten.
Als zelfstandige diëtiste en diabetes-educator ben ik erkend door het RIZIV. Ook ben ik lid van de Vlaamse Beroepsvereniging van Voedingsdeskundigen en Diëtisten en van de Vlaamse diabetes vereniging. Bachelor in de Voedings dieetkunde. Bachelor in de Zorgmanagement. Herfstsymposium Fodmaps en gluten 01/12/2016.
Katja Eykerman Averbode Diëtiste: vermageren, cholesterol, diabetes.
Ga niet zorgeloos om met uw voeding, laat deze diëtiste u op weg helpen. Een gezonde, evenwichtige voeding zorgt ervoor dat u zich zowel mentaal als fysiek er weer helemaal bovenop voelt. Maar hoe begint u hier nu precies aan?
Diëtiste Carolien Vreysen diëtiste te Aalst.
Praktische informatie bij bezoek praktijk. Welkom bij Diëtiste Carolien Vreysen, je diëtiste te Aalst. Als diëtiste motiveer ik dagelijks mensen om gezond te eten. Ben je op zoek naar iemand die je daarbij kan helpen? Dan deel ik mijn kennis over gezonde voeding met jou.
Diëtiste Lien Mourisse Welkom op mijn website.
diëtiste diabeteseducator Lien Mourisse.; VOEDINGSADVIES OP MAAT DIABETESEDUCATIE. Welkom op de website van voedingsdeskundige, diëtiste en diabeteseducator Lien Mourisse. Ik ben werkzaam als erkende diëtiste en ik streef er naar om samen met u een persoonlijk voedingsadvies op maat uit te werken.

Contacteer ons