Resultaten voor Dietiste

Diëtiste Lien Mourisse Welkom op mijn website.
Daarnaast studeerde ze verder aan de UGent en behaalde in 2011 het diploma van Master in het management en beleid van de gezondheidszorg. Sinds 2013 werd zij ook gastdocent voor de opleiding Voedings dieetkunde aan de Odisee hogeschool te Gent.
Onderwijskiezer.
Welke studierichting/opleiding moet of kan je volgen om Diëtist te worden? Verschillende wegen kunnen leiden naar een bepaald beroep. Onderwijskiezer geeft hier per studieniveau een overzicht van de basisopleidingen die wij logisch vinden voor dit beroep. Weet echter dat er vaak ook nog andere mogelijkheden zijn. Voor een aantal beroepen kan een specifieke opleiding wettelijk vereist zijn. Voedings en dieetkunde Professionele bachelor HO. Diabeteseducator Postgraduaat HO. Oncologische diëtetiek Postgraduaat HO. Voeding en oncologie Postgraduaat HO. Zoek of er een opleiding is op de website van VDAB. Hoe zit het met dit beroep op de arbeidsmarkt? Voor een actuele lijst van vacatures klik op het logo. Wat je zal verdienen is afhankelijk van veel verschillende factoren zoals bv. je ervaring, je diploma, je competenties, de inhoud van je functie, of je voltijds of deeltijds werkt, je gezinssituatie, etc. Bovendien kunnen bedrijven je extra voordelen geven zoals bv. een hospitalisatieverzekering, een bedrijfswagen, een tankkaart, een smartphone Onderstaande info is dus zeker niet te veralgemenen; het geeft een aanduiding van het loon rekening houdend met de situatie van deze persoon. Het loon van een diëtiste: 1.500 euro netto. We vroegen aan A.D. 24 uit Mechelen hoeveel zij verdient.
Diëtiste.
Ik studeerde in juni 2014 af aan de Katholieke Hogeschool Leuven als bachelor in de Voeding en dieetkunde. Ik volgde hierna ook een specialisatie opleiding voor maag en darmklachten te behandelen en een intensieve opleiding tot sportdiëtist aan Plantijn Hogeschool Antwerpen.
Op zoek naar een persoonlijk dieet? Dietiste Lotte De Clercq te Kortrijk.
Hoe kunnen we je helpen? Een diëtiste kan je helpen bij het ontwikkelen van een gezonde levensstijl en een voeding die daarbij past. Niet enkel voor een vermageringsdieet kan je naar een diëtiste gaan, maar ook voor vele andere soorten diëten.
Een diëtist is veel meer dan iemand die je helpt om te vermageren Wetenschap Knack.
In dit kader is het gebrek aan een algemene terugbetaling van een consult bij een erkend diëtist een groot gemis. Op die manier zouden mensen vlugger de weg vinden naar de diëtist en zouden we pseudovoedingsdeskundigen misschien een halt kunnen toeroepen.
Ann Parmentier Diëtiste Voedings en leefstijladvies.
Ik wil advies op maat geven en motiveren zodat je met een voeding die bij je past en een gezonde leefstijl je opnieuw energiek en fit voelt! Daarnaast wil ik je door middel van o.a. workshops ook de nodige vaardigheden en kennis concreet aanleren om dit te realiseren. Diëtiste Ann Parmentier.
Wat zijn de beroepsvoorwaarden voor een diëtiste Starters.
Zo dient de behandelende diëtist erkend te zijn door de Dienst geneeskundige verzorging van het RIZIV en dient men zich te houden aan het vastgelegde honorarium voor dit type van behandeling.De RIZIV-erkenning dient rechtstreeks te worden aangevraagd bij het RIZIV.
Diëtiste Hendrikx in Maasmechelen met openingsuren Dieet en natuurvoeding.
Zo ndag 20/05. Herent: van Dinsdag tot Donderdag van 900u: 2100u.: Consultatie na telefonische afspraak! U kan ook terecht in onze praktijk te Herent: Rijkestraat 16 3020 Herent. Ligging en routebeschrijving. Bereken de route naar Diëtiste Hendrikx, 3630 Maasmechelen, Genieskensstraat 137.
Maak kennis met de dietisten Welkom bij dietistenpraktijk Lotte De Clercq, jouw hulp voor dieetadvies en voedingsadvies in Gent.
Lotte De Clercq. Ik ben een diëtiste in de Gentse regio met een voorliefde voor lekker eten en koken. Door mijn ervaring als diëtiste merkte ik al snel dat het voor mensen die een dieet volgen vaak moeilijk is om inspiratie op te doen.
Diëtiste Carolien Vreysen diëtiste te Aalst.
Onder het tabje voedings en dieetadvies lees je voor welk dieetadvies je bij mij terecht kan. Eén van mijn specialisaties is het laag FODMAP dieet voor mensen met een prikkelbare darm. Neem gerust contact op of maak meteen een afspraak en kom op consultatie in mijn praktijk te Aalst.
Diëtiste Nathalie De Jonge Voedingsdeskundige Geraardsbergen Inforegio.be.
Nutripunt is ontstaan uit de woorden nutriënten voedingsstoffen en punt kruispunt, verzamelpunt en vraagpunt een plaats waar je al je vragen en zorgen kwijt kan over voeding en wat er bij hoort. Dietiste Nathalie De Jonge werkt met de visie dat voeding wetenschap is.

Contacteer ons